Rosenborg Renhold AS

ble etablert første omgang som enkeltmannsforetak som i ettertid har vokst opp til aksjeselskap. Siden 2007 har stadig vært i utvikling, og vokser oss større. Med lojalitet til våre kunder, raskt og effektivt arbeid, har vi alltid fulgt opp det vi lover. Hele prosessen er betjent av vårt team .
Rosenborg Renhld As , legger meget stor vekt på det som omhandler kvalitet og trygghet for våre kunder og samarbeidspartnere. Det vil si at vi lover å levere et topp produkt til avtalt tid og pris, og at kundene til enhver tid skal føle seg sikker på at deres eiendom er i de beste og tryggeste hender.

Vi er medlem av cleaning.no som våre ansatte blir sendt til i forhold til kursing i renhold.

Vi benytter oss av Klinikk 5 Trondheim Bedriftshelsetjeneste som leverandør og samarbeidspartner innen bedrifthelsetjeneste.

Våre geografiske oppdragsområder:
Vi tar på oss oppdrag i hele Sør-Trøndelag, Stjørdal, Levanger, og vi kan på kort varsel stille opp innenfor disse områdene. For oss betyr fleksibilitet også at vi kan stille opp når som helst på døgnet og til hvilken som helst dag i uken. Dette er en avtale vi er villige til å finne en løsning på med kunden.

Godkjent Renholdsvirksomhet:

Vi er en seriøs renholds leverandør som er en godkjent renholdsbedrift gjennom Virke. Dette er trygghet både for den enkelte ansatte og for våre kunder.

For å bli en godkjent renholdsbedrift må vi dokumentere opplæring blant ansatte, hms, forsikringer, at skatter og avgifter blir betalt osv.

Vi fokuserer på å være en seriøs aktør i bransjen. Dette gir trygghet til både våre ansatte og våre kunder.

Totale løsninger:

Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Vi satser på kvalitet til en konkurransedyktig pris. Godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Grunnen er at et rent arbeidsmiljø øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat.

Ta kontakt så kommer vi og gir deg et uforpliktende tilbud på ditt renhold. Enten det er bedriftsrenhold eller private .
col_left_calloutÅpningstider
Kontoret er betjent 08:30  – 17:00
Utenom åpningstiden er sentralbordet viderekoblet til
en av våre renholdsledere.

More Images

col_left_callout